Bodrum Torba Mahallesi’nde Kaza: Beton Mikseri ile Hafriyat Kamyonu Çarpıştı
Ayakları Kırılan Beton Mikseri Sürücüsü Arkadaşları Tarafından İlk Yardım Aldı
Bodrum’a bağlı Torba Mahallesi’nde, Demir Mevkii olarak bilinen bölgede ölüm yolu haline gelen bir kaza meydana geldi. Gölköy istikametinden gelen Ayhan D. yönetimindeki 48 RZ 252 plakalı beton mikseri ile Bodrum istikametinden gelen B.K. idaresindeki 48 CAY 10 plakalı hafriyat kamyonu yağmur nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek çarpıştı. Beton mikserinin çarpması sonucunda Erman Karadaş’ın kullandığı 06 EBE 014 plakalı kamyonet şarampole yuvarlandı.
Olayı SÖZCÜ’ye Anlatan Sürücü: “Kazayı Hafif Sıyrıklarla Atlattım”
Kaza sonrası beton mikseri sürücüsü Ayhan D., ayağı kırık olmasına rağmen, şantiye arkadaşları tarafından ilk müdahaleyi aldı. Ayhan D. ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kamyonet sürücüsü Erman Karadaş ise kazayı hafif sıyrıklarla atlatarak durumu SÖZCÜ’ye anlattı. Karadaş, olayı şöyle aktardı: “Ben şantiyeden çıktım Bodrum’a doğru giderken arkamdan gelen kamyon bana çarptı. Daha sonra karşı istikametten gelen kamyonla çarpıştı. Şu an hala kaza etkisindeyim ama fazla bir şeyim yok.”
Bodrum ve Gölköy istikametlerinde meydana gelen kaza nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu. Turistik yol yaklaşık bir saat trafiğe kapandı ve jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
More Stories
Trump, Mehmet Öz’ün kardeşini bakan yardımcılığına aday gösterdi
SDG’nin Suriye yönetimine entegrasyonu: DEM Parti ve AKP nasıl karşıladı?
Halk TV’de Rasim Ozan Kütahyalı Krizi: İsmail Küçükkaya’dan Kanaldan Ayrılan Kayda Geçsin Ekibine Sert Sözler