Tavşanlı’da trafik kazası: 2 yaralı

Tavşanlı-Kütahya Yolunda Trafik Kazası Meydana Geldi

İddialara göre, Tavşanlı-Kütahya karayolunun 4. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında, araçlarıyla çarpışan B.Y. ve K.D. isimli sürücüler yaralandı.

Kaza, Kayı Köyü kavşağında yaşandı. K.D. idaresindeki araç, Tavşanlı istikametine dönmeye çalışırken B.Y. yönetimindeki araca çarptı. Çarpışmanın etkisiyle araçlarda bulunan iki kişi yaralandı.

112 Acil Servis ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yaralılar, Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Related Posts

Son dakika… Dünyanın gözü İstanbul’da: Ukrayna ve Rusya, Türkiye’nin arabuluculuğunda görüşecek

Perşembe günü Türkiye’ye gelen Ukrayna ve Rusya heyetleri, bugün Dolmabahçe’de bir araya gelecek. Türkiye’nin arabuluculuğunda gerçekleştirilecek görüşmelere ABD heyeti de gözlemci statüsünde katılacak. Görüşmeler öncesinde Rusya, Ukrayna’ya çağrı yaparak görüşmelerin iptal edilmemesi ya da ertelenmemesi gerektiğini kaydetti.

Bugün İstanbul’un üzerine çamur yağacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün 16 Mayıs Cuma raporunda yer alan bilgilere göre; Libya üzerinden Türkiye’ye yoğun toz taşınımı ve gün boyu sağanak yağış bekleniyor.

Balon balığı için verilen devlet desteği artırıldı

İstilacı balon balığının denizlerdeki popülasyonunun azaltılması amacıyla başlatılan balon balığı türleri avcılığına verilen destekleme ödemesi artırıldı

Resmî Gazete’de bugün (16 Mayıs 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de 16 Mayıs 2025 tarihli kararlar, yönetmelikler ve tebliğler yayımlandı. Peki, Resmi Gazete’de bugün neler var?

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ABD’li mevkidaşı ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio ile görüştü.

Akılalmaz anlar kamerada: Drift atıp yol kapattılar: Etrafa ateş açtılar

Aksaray’da bir sürücü otomobili ile kavşakta drift atarken, arkadaşları araçları ile yolu kapattı. İçlerinden biri de tabanca ile havaya ateş açtı. O anlar, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına yansıdı.