Taksiciye akılalmaz tuzak: Eve gidince 235 bin lira dolandırıldığını anladı!

Taksi Şoförü Özcan Keskin Dolandırıldı!

Olay, 26 Ocak 2025 Pazar günü sabah saatlerinde Küçükçekmece Atatürk Mahallesi’nde gerçekleşti. Taksi sürücüsü Özcan Keskin, iki kişi tarafından dolandırıldı.

Atatürk Mahallesi’nde bir restoranın önünde Özcan Keskin’in taksisine binen iki adam, dolaşmak istediklerini söyledi. Dolaştıktan sonra çorba içmeye karar veren şüpheliler, taksi sürücüsünü restorana davet ettiler. Yemek sonrasında taksiye dönen şahıslardan Turgay A., kız arkadaşına para göndereceğini ve bin 800 TL vereceğini belirterek taksi sürücüsünün telefonunu aldı.

Turgay A., taksicinin telefonundaki banka uygulamasını kullanarak Ç.Y. isimli bir kadına 190 bin lira ile bir araç kiralama uygulamasına 45 bin lira olmak üzere toplamda 235 bin lira gönderdi. Dolandırıldığını evine döndükten sonra fark eden taksi şoförü Keskin, savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.

BAŞKA TAKSİCİYİ DE DOLANDIRDI!

Aynı zanlının 18 Şubat 2025 tarihinde Atatürk Mahallesi’nde sabah saatlerinde arkadaşıyla birlikte bir taksiye binerek, yaklaşık 350 kilometre yol yaparak ücreti ödemeden kaçtığı tespit edildi.

AYNI MAHALLEDE YAKALANDI

Artan şikayetler üzerine Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü geniş kapsamlı bir araştırma başlattı. Ekipler, yaklaşık bir haftalık takibin ardından zanlı Turgay A’yı Atatürk Mahallesi’nde yakaladı. Gözaltına alınan şüpheli, karakola götürüldü.

Yapılan Genel Bilgi Taraması (GBT) incelemesinde şahsın 17 araması bulunduğu ve toplamda 47 adet suç kaydı arasında uyuşturucu ticareti, dolandırıcılık, silah ticareti, otodan hırsızlık, oto hırsızlığı ve telefon hırsızlığı gibi suçlar yer aldığı ortaya çıktı.

Mahalle esnafının kabusu haline gelen zanlı, emniyet sorgusunun ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Related Posts

Murat Yetkin: “Terörsüz Türkiye” sürecinde Zikzak yöntemiyle ilerlenecek

Murat Yetkin: “Terörsüz Türkiye” sürecinde Zikzak yöntemiyle ilerlenecek

24 saatlik nöbet: Hindistan’da mahsur kalan jetin sırrı ne?

Hindistan’daki bir havaalanında yaklaşık üç haftadır mahsur kalan İngiliz savaş uçağı, hem merak konusu oldu hem de bu kadar modern bir uçağın nasıl günlerce yabancı bir ülkede kalabildiğine dair soru işaretleri oluşturdu.

Ormanlarımız yanıyor, paralar Azerilere gidiyor

Orman Genel Müdürlüğü, tüm eksikliklerine rağmen petrol zengini Azerbaycan’a ormancılık eğitim merkezi yapılması için iki yılda 390 milyon lira destek sağladı.

Rus Progress-MS-31 kargo aracını taşıyan Soyuz-2.1a roketi Baykonur’dan fırlatıldı

Uluslararası Uzay İstasyonu’na kargo götüren Rus Progress-MS-31 aracını taşıyan Soyuz-2.1a roketi, Baykonur Uzay Üssü’nden başarıyla fırlatıldı.

Suriye’nin devlet arması değişti: Çift başlı kartal ve 14 tüy ne anlama geliyor?

Beşşar Esed liderliğindeki Baas yönetiminin 8 Aralık 2024’te devrilmesinin ardından, zalim rejime ait kalıntılar da bir bir silinmeye başladı. Şam’daki Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndan medyaya yansıyan bir görselde, devletin resmi armasının değiştirildiği görüldü. Armada kanatlarında 14 tüy bulunan çift başlı kartal üstüne üç yıldız bulunuyor.

En düşük emekli maaşı düzenlemesi komisyonda kabul edildi

En düşük emekli maaşının 16 bin 881 TL’ye yükseltilmesini öngören madde, Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi.