Muğla’da korkunç son: Sobadan zehirlenen çiftten acı haber

Muğla Fethiye’de Karbonmonoksit Zehirlenmesi Sonucu Evli Çift Hayatını Kaybetti

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan Yeni Mahalle 1214 Sokak’ta yaşayan Cemile ve Mehmet Başar çiftinden haber alamayan yakınları, durumu hemen 112 Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbarın ardından sağlık, itfaiye ve polis ekipleri derhal evlerine yönlendirildi. Ekipler, eve girdiklerinde maalesef çiftin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Yapılan incelemeler sonucunda çiftin karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlendi. Olay yerindeki çalışmaların ardından Cemile ve Mehmet Başar’ın cenazesi, Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Çiftin vefat haberini alan çocukları ve yakınları büyük bir üzüntü yaşadı. Karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu yaşanan bu acı olay, çevrede büyük bir şok etkisi yarattı.

Related Posts

Musk, Trump yönetimindeki rolünü ve siyasi bağışları azaltıyor

Musk, Trump yönetimindeki rolünü ve siyasi bağışları azaltıyor

Gazze’deki İsrail saldırılarında ölen 16 binden fazla çocuğun bazıları henüz 1 yaşına bile basmamış

Gazze’deki İsrail saldırılarında ölen 16 binden fazla çocuğun bazıları henüz 1 yaşına bile basmamış

Lincoln’ün kanlı eldivenleri 1.2 milyon dolara satışa çıktı

Abraham Lincoln’ün hayatına dair en nadide eserlerden oluşan bin 540 parçalık koleksiyonun 144 parçası bu hafta açık artırmaya çıkıyor. 2007 yılında Lincoln Başkanlık Vakfı tarafından satın alınan ve yıllarca müzede sergilenen bu tarihi miras, şimdi vakfın borçlarını ödemesi amacıyla parçalanarak satışa sunulacak.

Trump 400 milyon dolarlık hediyeyi kabul etti: Katar’dan ‘Uçan saray’ alacak

ABD Başkanı Trump’a Katar’ın vermek istediği hediye büyük tartışmalara neden olmuştu. Katar, Trump’a 400 milyon dolarlık bir uçak hediye vermek istedi. Söz konusu hediyenin ABD Başkanı’nın uçağı olarak kullanılması planlanıyor. Pentagon Sözcüsü Sean …

Oval Ofis’te gergin anlar! Trump’ın ‘soykırım’ imasına Güney Afrika liderinden ‘uçak’ göndermesi

ABD Başkanı Trump’la Güney Afrika Cumhurbaşkanı Ramaphosa arasında Beyaz Saray’da gerçekleşen görüşmeye, Afrika ülkesindeki ‘beyaz çiftçilere soykırım’ iddiası damga vurdu. İddiaları reddeden Ramaphosa da bir soru üzerine Trump’a uçak göndermesinde bulundu.

Babaannenin ardından torunu da hayatını kaybetti

Düzce’de yolun karşısına geçerken motosikletin çarptığı Fatma Küpküç’ün (60) ardından torunu Egemen Küpküç (7) de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.