MHP’den 5 gün sonra Türkeş’in kızına cevap

Alparslan Türkeş’in Anısına Ziyaret

İYİ Parti Türk Dünyası ve Yurt Dışı Teşkilatlanma Başkanı Ayyüce Türkeş Taş, 3 Mayıs Türkçüler Günü’nde MHP’nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret etti. Kabrin etrafını saran Ülkü Ocaklı bir grup, Türkeş’in kızının şoförünü ve korumasını darbetmişti.

5 gün sonra saldırıya ilişkin açıklama yapan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Alparslan Türkeş’in adı ve hatırasının siyasi istismara yol vermeyeceklerini vurguladı. Büyükataman, Türkeş’in fikirlerinin, mücadelesinin ve emanetinin MHP’nin temelini oluşturduğunu belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında bulunan Türk milliyetçilerinin Alparslan Türkeş’in mirasına sahip çıktığını vurgulayan Büyükataman, Türk milliyetçilerinin, MHP’ye saldıran ve Türkeş ismini istismar edenlere izin vermeyeceklerini belirtti. İP Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ve partisinin Türk milliyetçiliğine ihanet ettiğini savunanlara karşı MHP’nin Alparslan Türkeş’in emanetlerini korumaya devam edeceğinin altını çizdi.

Büyükataman, Türk milliyetçilerinin riyakarlığa ve istismara geçit vermeyeceğini vurgulayarak, MHP’nin Alparslan Türkeş’in mirasını sonsuza dek koruyacağını belirtti.

Related Posts

Markette satılan soğanlar toplatılıyor

ABD Gıda ve İlaç Dairesi (FDA), Listeria bakterisi taşıma riski nedeniyle kırmızı soğan başta olmak üzere bazı sebze ürünleri için acil geri çağırma kararı verdi. Uzmanlar, tüketicilerin ürün kodlarını dikkatle kontrol etmeleri ve semptomlara karşı tetikte olmaları konusunda uyardı.

Ümit Özdağ’dan Mehmet Nuri Ersoy’a sert sözler: ‘Patron Bakan, dinlenme hakkını bile çok görüyor’

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Turizm Bakanı’nın aynı zamanda turizm patronu olduğu bir ülkede işçinin kaderi kölelik olmuştur! Bugün turizm işçisine dayatılan bu keyfilik, yarın diğer sektörlere de yayılacak. Amaç, Türk işçisini modern köle haline getirmektir” diyerek turizm işçilerinin 6 gün değil, 10 gün çalışma sonrası hafta tatili hakkını kullanabileceği düzenlemeye tepki gösterdi.

Suriye’de çatışma: Onlarca ölü ve yaralı var…

Suriye’nin Suveyda şehrinde Dürzi ve Bedevi silahlı gruplar arasında çatışma çıktı. Olaylarda şu ana kadar 10 kişinin hayatını kaybettiği, 40 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Gaziantep’te kesinleşmiş hapis cezası bulunan 5 hükümlü yakalandı

Gaziantep’te haklarında çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 5 firari hükümlü yakalandı. Hükümlüler, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Bu soruya 2 bin yıldır cevap aranıyor: Büyük İskender’in ölüm nedeni neydi? Ünlü bilim insanı inanılmaz gerçeği açıkladı

Ziyafet sofrasının başına oturmuş keyifle yiyip içmekteyken bir anda acıyla bağırmaya başladı. Karın ağrısı ve ateş belirtileriyle yatak istirahati tavsiye edildi. 13 gün sonra hayatını kaybetti. Yeni bir araştırma, Büyük İskender’in 2 bin yıldır gizemini koruyan ölümüne dair çok ilginç detaylar ortaya koydu.

Antalya’da aslanın saldırdığı kişi taburcu edildi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde hayvan parkından kaçan aslanın saldırması sonucu yaralanan Süleyman Kır, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.