MHP’de istifalar sürüyor: 2 belediye meclis üyesi istifa etti

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde MHP’li Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Uzun ve Selçuk Sibir, partilerinden istifa etti.

Mehmet Uzun ve Selçuk Sibir, istifalarını Pazaryeri Belediye Meclisi toplantısı öncesinde kamuoyuna duyurdu. Konuya ilişkin detaylı açıklamanın ilerleyen günlerde yapılacağı belirtildi.

Pazaryeri Belediye Meclisi’nde AKP 4, CHP ve MHP’nin 2’şer Yeniden Refah Partisi’nin ise biri üyasi bulunuyordu.

Daha önce de, eski MHP Kocaeli Körfez İlçe Teşkilatı yöneticisi Alptuğ Metin Aldemir ile eski Kocaeli İl Başkanı Gökhan Özkara

MHP İl Başkanı İbrahim Bağ, yazılı açıklamasında, istifa eden meclis üyelerini ittifak protokolüne aykırı hareket etmekle suçladı. İstifa eden iki ismin belediye meclisinde muhalefetle birlikte hareket ettiğini, partinin ve Cumhur İttifakı’nın kararlarına karşı geldiğini ileri süren Bağ, şu ifadeleri kullandı:

”Cumhur İttifakı kapsamında geçmiş zaman zarflarında birkaç kez uyarılan, Cumhur İttifakı kapsamında AKP ile gerçekleştirdiğimiz prensip protokol anlaşmalarına aykırı hareket eden, ikaz edilen ve uyarılan ayrıca ittifaka aykırı belediye meclisinde alınan, alınacak kararlara sırf muhalefet olsun diye muhalefet ile birlikte aykırı hareket eden, kamuoyunda zaten sürekli dillendirilen kaynağı belli olmayan ve dahi izahı bilinmeyen finans kaynaklarını kullanarak güzel Pazaryeri ilçemizin geleceğine fitne sokarak geleceğine gasp etmek gayretleri ile karartan meclis üyesi ile diğer meclis üyesi zat ise geçmiş dönemlerde de geçmişi 56 yıllık şehit kanları ile sulanmış partimizden seçilmiş ama ederi maalesef kuruş etmeyen meclis üyesi zat, partililerimizin, seçmenlerimizin Güzel ilçemiz Pazaryeri adına haklı kararlar versinler diye verdikleri değerli oyları hiçe saymışlardır.

Hiçbir kişi Genel Merkezimizin ve gayesinde devlet inanmışlığımızın önünde engel değildir, engel olamayacaklardır. Siz kimsiniz de liderimizin, Genel Merkezimizin aldığı kararlara muhalefet ve itiraz edeceksiniz, siz kimsiniz de ufacık beyinleriniz ile Pazaryeri ilçemizin geleceğine gasp etmeyi hayal edeceksiniz. Size soruyorum haysiyetsiz ve şeref yoksunları siz kimsiniz, siz hangi karanlık emellerin uşaklarısınız. Asırlık birlik, sonsuz kardeşlik engellenemeyecektir. Bu iki zata maalesef ittifak ortağımıza da yakın bazı basın organları çanak tutmakta ve habersel değeri olmayan bu devlet alehtarı konuları gündeme getirmektedirler. Olay sadece basit düşünen basit iki kişinin basit istifalarıdır. Şerefleri ve haysiyetleri var ise meclis üyeliklerinden de istifa edeceklerdir. Bu istifaların arkası karanlıktır, bizlere de düşen bu karanlık yüzler ile arkasındaki karanlık şerefsizleri milletimizin huzurunda ifşa etmektir. Size söylüyorum iki zat şerefiniz ve haysiyetiniz var ise meclis üyeliklerinden de istifa edeceksiniz.” (ANKA)

 

 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Related Posts

ABD’nin Pensilvanya eyaletinde patlama

ABD’nin Pensilvanya eyaletinde bölgedeki çelik fabrikasında patlama olduğu açıklandı. Onlarca kişinin yaralandığı patlamada 5 kişi yaralanırken enkaz altında kalanlar için kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Balıkesir’de yıkılan binanın kolonları mı kesildi?

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki depremde yıkılan binanın kolonlarının kesildiği iddia edildi.

Gazeteci Fatih Altaylı’ya bu kez de ‘yanıltıcı bilgiyi yayma’ soruşturması!

Gazeteci Fatih Altaylı hakkında, “yanıltıcı bilgiyi yaydığı” iddiasıyla bir yıldan üç yıla kadar hapis istemiyle soruşturma başlatıldı.

Balıkesir Gönen’de fabrika yangını: 2 kişi hayatını kaybetti

Balıkesir’in Gönen ilçesinde bulunan süt fabrikasında yangın çıktı. Çıkan yangında 2 işçinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Türkiye ve Mısır’dan Ortak Duruş

Türkiye ve Mısır, Suriye’nin birliği ve Gazze konularında ortak görüş bildirdi.

Halkbank, Brodie Hofer ile Anlaştı

Halkbank, 2025-2026 sezonu için Kanadalı smaçör Brodie Hofer ile sözleşme imzaladı.