Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Tutuklama!
Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde gerçekleşen uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheliden biri tutuklandı, diğeri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yeniharmadalı Mahallesinde şüpheli bir motosikleti durdurarak olaya müdahale etti.
A.Ç. (18) ve M.C.Ç. (26) isimli şahısların üzerinde yapılan aramada, 2 bin 976 adet uyuşturucu hap ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 10 bin lira ele geçirildi.
Gözaltına alınan şahıslar, adliyeye sevk edildikten sonra mahkeme kararıyla M.C.Ç. tutuklanırken, A.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
More Stories
Papa Franciscus’un Sağlık Durumu ve Duasındaki İptal
CHP Hatay İl Başkanı Tiryaki’den Lütfü Savaş’a “iptal davası” tepkisi: AKP dolmuşuna binenin akıbeti uçurumdur!
İznik’te Çocuk Kaza Geçirdi: Güvenlik Kamerasında Anbean Kaydedildi