Lisede okul çıkışında kan aktı! Kız öğrenci karnından bıçaklandı

Ergani Anadolu Lisesi’nde Yaşanan Olay

13 Ocak’ta Ergani Anadolu Lisesi’nde meydana gelen olayda, iddiaya göre 15 yaşındaki A.K., sınıfta sigara içilmemesi konusunda arkadaşları ve diğer öğrencilerle tartıştı. Tartışma, okul dışında da devam etti.

Okul çıkışında A.K., okulla hiçbir bağı olmayan 18 yaşındaki D.Y. adlı bir kız tarafından karnından bıçaklandı. Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri derhal ihbar üzerine olay yerine sevk edildi ve A.K. hemen polis aracıyla Ergani Devlet Hastanesine götürüldü.

A.K., hastanede tedavi edildikten sonra taburcu edilirken, şüpheli D.Y. ise Çocuk Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. D.Y., emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklandı.

Olayla ilgili konuşan A.K., okul çıkışında aniden saldırıya uğradığını belirterek, “Karşımda belirince ‘karakol orada bir derdiniz varsa gidip orada konuşalım’ dedim. Aniden sağ taraftan bir tekme geldi. Döndüğümde saçımdan tutularak bıçaklandım. Kan görünce korkudan yere yığıldım. Polis arabası geldi ve hastaneye kaldırıldım. 7 dikiş atıldı. Beni bıçaklayan kişiyi tanımıyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Related Posts

Timur Soykan kimdir? Timur Soykan neden gözaltına alındı?

Gazeteci Timur Soykan gözaltına alındı. Haberi, gazeteci Şule Aydın duyurdu. Timur Soykan kimdir? Timur Soykan neden gözaltına alındı?

Murat Yetkin: “Terörsüz Türkiye” sürecinde Zikzak yöntemiyle ilerlenecek

Murat Yetkin: “Terörsüz Türkiye” sürecinde Zikzak yöntemiyle ilerlenecek

24 saatlik nöbet: Hindistan’da mahsur kalan jetin sırrı ne?

Hindistan’daki bir havaalanında yaklaşık üç haftadır mahsur kalan İngiliz savaş uçağı, hem merak konusu oldu hem de bu kadar modern bir uçağın nasıl günlerce yabancı bir ülkede kalabildiğine dair soru işaretleri oluşturdu.

Ormanlarımız yanıyor, paralar Azerilere gidiyor

Orman Genel Müdürlüğü, tüm eksikliklerine rağmen petrol zengini Azerbaycan’a ormancılık eğitim merkezi yapılması için iki yılda 390 milyon lira destek sağladı.

Rus Progress-MS-31 kargo aracını taşıyan Soyuz-2.1a roketi Baykonur’dan fırlatıldı

Uluslararası Uzay İstasyonu’na kargo götüren Rus Progress-MS-31 aracını taşıyan Soyuz-2.1a roketi, Baykonur Uzay Üssü’nden başarıyla fırlatıldı.

Suriye’nin devlet arması değişti: Çift başlı kartal ve 14 tüy ne anlama geliyor?

Beşşar Esed liderliğindeki Baas yönetiminin 8 Aralık 2024’te devrilmesinin ardından, zalim rejime ait kalıntılar da bir bir silinmeye başladı. Şam’daki Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndan medyaya yansıyan bir görselde, devletin resmi armasının değiştirildiği görüldü. Armada kanatlarında 14 tüy bulunan çift başlı kartal üstüne üç yıldız bulunuyor.