Konyaspor Teknik Direktörü Uçar, Maç Sonu Açıklamalarda Bulundu

Konyaspor Teknik Direktörü Uçar: “Maçın Sonuna Eklenen Süre 51 Saniye”

Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, Galatasaray’a deplasmanda 1-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Uçar, maçla ilgili detaylara değinirken, “Bugün bizim adımıza en üzüntü veren finalleri yapamamamız oldu. İlk yarıda net pozisyon vermedik. İkinci yarıda da oyun mentalitemiz aynıydı. Son dakikaya kadar kazanmak uğruna da artık 3 santrforla oyunu risk ettiğimiz bölüme döndük. En başta oyuncularımı kutluyorum. Bu sahada bu kadar üst seviye mücadele etmek, en değerlisi de maç planına bu kadar sadık kalmaları” şeklinde konuştu.

Maçta eleştirilerde bulunan Uçar, uzatma dakikalarıyla ilgili olarak, “Bugünkü maçla alakalı bazı detaylar verebilirim. En basitinden maça ne kadar uzatma verildi? 6 dakika. Top toplayıcı kardeşimizle yaşadığımız hadise var. Daha başka duraksamalar da var. Maçın sonuna eklenen süre 51 saniye. İnsanlar çok baskı altındalar. Maç 1-1 olsa bu kadar oyunun durduğu bir yerde 51 saniyede biter miydi? Halil hoca da bir an önce bitsin de bana bir şey kalmasın diyor” açıklamasında bulundu.

Uçar, Galatasaray’ın top toplayıcı konusundaki tutumunu eleştirerek, “Galatasaray Kulübü’nden isteğim, 4 sene önce Ümraniyespor ile geldiğimde 90 artıları 3-2 mağlup girdiğimizde top toplayıcı çocuklar topu vermiyordu. Bunların önüne geçmemiz lazım. Her şeye rağmen keyifli bir maçtı. Seyredenlerin umarım keyif aldığı bir maçtı. Kazanamadığımız için üzgünüz. Umarım bundan sonraki maçlarda iyi sonuçlar almak istiyoruz” dedi.

Related Posts

Ümit Özdağ’dan Mehmet Nuri Ersoy’a sert sözler: ‘Patron Bakan, dinlenme hakkını bile çok görüyor’

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Turizm Bakanı’nın aynı zamanda turizm patronu olduğu bir ülkede işçinin kaderi kölelik olmuştur! Bugün turizm işçisine dayatılan bu keyfilik, yarın diğer sektörlere de yayılacak. Amaç, Türk işçisini modern köle haline getirmektir” diyerek turizm işçilerinin 6 gün değil, 10 gün çalışma sonrası hafta tatili hakkını kullanabileceği düzenlemeye tepki gösterdi.

Suriye’de çatışma: Onlarca ölü ve yaralı var…

Suriye’nin Suveyda şehrinde Dürzi ve Bedevi silahlı gruplar arasında çatışma çıktı. Olaylarda şu ana kadar 10 kişinin hayatını kaybettiği, 40 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Gaziantep’te kesinleşmiş hapis cezası bulunan 5 hükümlü yakalandı

Gaziantep’te haklarında çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 5 firari hükümlü yakalandı. Hükümlüler, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Bu soruya 2 bin yıldır cevap aranıyor: Büyük İskender’in ölüm nedeni neydi? Ünlü bilim insanı inanılmaz gerçeği açıkladı

Ziyafet sofrasının başına oturmuş keyifle yiyip içmekteyken bir anda acıyla bağırmaya başladı. Karın ağrısı ve ateş belirtileriyle yatak istirahati tavsiye edildi. 13 gün sonra hayatını kaybetti. Yeni bir araştırma, Büyük İskender’in 2 bin yıldır gizemini koruyan ölümüne dair çok ilginç detaylar ortaya koydu.

Antalya’da aslanın saldırdığı kişi taburcu edildi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde hayvan parkından kaçan aslanın saldırması sonucu yaralanan Süleyman Kır, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

ABD Savunma Bakanı Hegseth’in görevden alınması için Trump’a çağrı: ‘Hala utanç kaynağı’

ABD’de Senato Azınlık Lideri Demokrat Chuck Schumer, Savunma Bakanı Pete Hegseth’i eleştirerek Ukrayna’ya silah sevkiyatının durdurulması kararındaki olası rolü nedeniyle görevden alınmasını talep etti. ABD Başkanı Donald Trump’a Hegseth’i görevden alma çağrısında bulunan Schumer, Hegseth’in “bir utanç kaynağı” olduğunu öne sürdü.