Eskişehir Şehir Tiyatroları 100 bin sanatseverle buluştu

Eskişehir Şehir Tiyatroları 100 Bin Sanatseverle Buluştu

Eskişehir Şehir Tiyatroları, 2024 yılı boyunca büyük bir başarıya imza attı. Son on yıldır devam eden geleneğini sürdüren tiyatro, sahnelediği tüm oyunlarını kapalı gişe oynayarak 100 bin seyirciye ulaştı. Ocak ayından Aralık ayı sonuna kadar 15 farklı yetişkin ve çocuk oyunu sergileyen kurum, yaklaşık 300 temsil gerçekleştirdi.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’nin sanata verdiği destekle motive olan tiyatro, Eskişehir dışında Antalya, Ankara ve İstanbul’da turnelere katılarak oyunlarını sanatseverlerle buluşturdu. Temsilleri kapalı gişe oynayan ve övgüler alan oyunlar, seyirci rekorları kırdı.

Başkan Ünlüce, “Eskişehir’de birçok oyunu izleyicilerle buluşturduk. Şehrimize değer katan tüm sanatçılara teşekkür ediyorum. Hedefimiz daha büyük; kültürel zenginliğimizi artırarak sanata ve turizme olan katkımızı sürdüreceğiz” dedi.

Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Hakkı Kuş da, “2024 yılını başarılı bir şekilde tamamladık. Seyircilerimizin ilgisi bizi motive ediyor. 2025 için daha çok çalışarak bu ilgiyi hak etmeyi amaçlıyoruz.”

Related Posts

Antalya’da aslanın saldırdığı kişi taburcu edildi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde hayvan parkından kaçan aslanın saldırması sonucu yaralanan Süleyman Kır, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

ABD Savunma Bakanı Hegseth’in görevden alınması için Trump’a çağrı: ‘Hala utanç kaynağı’

ABD’de Senato Azınlık Lideri Demokrat Chuck Schumer, Savunma Bakanı Pete Hegseth’i eleştirerek Ukrayna’ya silah sevkiyatının durdurulması kararındaki olası rolü nedeniyle görevden alınmasını talep etti. ABD Başkanı Donald Trump’a Hegseth’i görevden alma çağrısında bulunan Schumer, Hegseth’in “bir utanç kaynağı” olduğunu öne sürdü.

İsrail ordusu Gazze’ye saldırıları sonlandırabilir

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze’de 60 günlük ateşkes sonunda savaşı bitirebileceklerini söyledi. İsrail Başbakanlık Ofisi, Netanyahu’nun ABD’nin başkenti Washington’da İsrailli esirlerin aileleriyle bir araya geldiğini açıkladı. Netanyahu …

CHP bu sabah Genel Merkez binasına bu afişi astı!

CHP Genel Merkez binasına tutuklu ve yargılama süreci devam eden belediye başkanlarının fotoğrafının bulunduğu afiş asıldı.

Özgür Özel, İmamoğlu görüşmesi sonrası açıklama yapıyor

Özgür Özel, İmamoğlu görüşmesi sonrası açıklama yapıyor

Kastamonu’da orman yangını çıktı, 10 hektar alan zarar gördü

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde anız yangınında alevler ormana sıçradı. Havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alınan yangında 10 hektar alan zarar gördü.