Ekrem İmamoğlu’na ait inşaat şirketine el konuldu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İmamoğlu’nun Ortak Olduğu Şirkete El Konulması Talep Edildi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) raporları doğrultusunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ortağı olduğu şirkete el konulması talebinde bulundu. Talep, Sulh Ceza Hakimliği tarafından onaylandı ve şirkete el konulmasına karar verildi.

Detaylar için güncellemeleri bekleyin…

Related Posts

Otomobil anne ve kızına çarptı

Kahramanmaraş’ta karşıdan karşıya geçmeye çalışan anne ve kızına otomobil çarptı. Kazada anne ağır yaralanırken, kızının ise bacağı kırıldı.

İsrail’de yangınlar sürüyor: “Ülke tarihinin en büyüklerinden biri”

İsrail itfaiyesi, Kudüs ile Tel Aviv arasında ormanlık alanda çıkan yangının ülke tarihinin en büyük yangınlarından biri olduğunu açıkladı.

Meteorolojiden toz taşınımı uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Güneydoğu Anadolu’da bazı kentlerde toz taşınımı beklendiği uyarısında bulundu.

Avrupa yoksullaşıyor: En kötü durumda olan ülkeler hangileri?

Avrupa Birliği’nde geçen yıl, nüfusun yüzde 21’i yoksulluk ya da sosyal dışlanma riskiyle karşılaştı. Peki yoksulluk sınırında yaşayanların oranı hangi ülkelerde en fazla?

Pirinçte arsenik seviyesi arttı: Milyonlarca insan kanser riskiyle karşı karşıya

ABD’de yapılan araştırmada, iklim krizi nedeniyle pirinçte arsenik seviyesinin arttığı ve Asya’da milyonlarca insanın kanser riskiyle karşı karşıya kaldığı ortaya çıkarıldı.

Düğün konvoyunda havaya ateş açan kişiye gözaltı

İstanbul Bağcılar’da düğün konvoyunda silahla havaya ateş açtığı iddia edilen kişi gözaltına alındı.