Kaza saat 09.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Özkan Hoş (36) idaresindeki araba, kavşakta Hakan Gülbahar’ın (31) kullandığı araba ve Dursun Görgülü’nün (58) idaresindeki araba ile çarpıştı.
Çarpışmanın şiddetiyle savrulan Güzel’in otomobili, takla atarak ters döndü. Zincirleme kazada Özkan Hoş ve Durgun Görgülü ile Hakan Gülbahar ve aracındaki eşi Esra Gülbahar (31), kızı Duru Gülbahar (1) yaralandı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sıhhat takımları sevk edildi. Özkan Hoş, takımlar tarafından ters dönen araçtan çıkarıldı. Sıhhat vazifelileri, beş yaralıyı ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Tedaviye alınan yaralıların sıhhat durumunun güzel olduğu öğrenildi. (DHA)