Anadolu Otoyolu’nda kaza: Yaralılar var

İstanbul İstikametinde Meydana Gelen Trafik Kazası

Anadolu Otoyolu’nun İstanbul istikametinde seyreden bir sürücü, kullandığı yabancı plakalı otomobil ile Düzce’nin Gümüşova ilçesi Yongalık köyü mevkisinde kaza yaptı.

Otomobil, aynı yönde ilerleyen bir kamyonla çarpıştıktan sonra bariyere çarparak savruldu.

Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri hemen sevk edildi.

Kazada, otomobil sürücüsü ile araçta bulunan birkaç kişi yaralandı. Yaralılar arasında Romanya uyruklu bir yolcunun durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Related Posts

TBMM Tatile Girdi, Milletvekilleri Hatıra Fotoğrafı Çektirdi

TBMM, yasama yılını tamamlayarak tatile girdi, milletvekilleri hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kenevirle ilgili düzenlemeyi de içeren yeni sağlık yasası Meclis’ten geçti

Meclis’ten geçen yeni düzenlemeyle, ilaçlara takip sistemi getirilmesi hedeflenirken, hekimlerin özel sağlık kuruluşları ve kurumlarında çalışma esasları düzenleniyor. Yasaya göre tıbbi kenevirden elde edilen ürünlerin ruhsatlandırma ve takip işlemleri yalnızca Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülecek, bu ürünler sadece eczanelerde reçete karşılığı sunulabilecek.

En güçlü tepkiyi Türkiye veriyor

Dışişleri Bakanlığı, Türkiye’nin Filistin politikaları hakkındaki iddiaların gerçeklerle asla bağdaşmadığını belirterek, “Türkiye’nin Filistinlilere yönelik desteğini siyasi saiklerle karalamayı ve kamuoyunu yanlış yönlendirmeyi hedefleyen bu girişimleri reddediyoruz” ifadesini kullandı.

Kartal İmam Hatip YKS’de dikkat çekti

Bilal Erdoğan’ın da mezun olduğu Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi (AİHL), Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (2025-YKS) ilk 1000’de 63 derece elde etti.

Galatasaray, Avusturya Kampında Kazandı

Galatasaray, Admira Wacker’ı 2-1 mağlup etti. Goller Köhn ve Arda Ünyay’dan geldi.

Sünnet Düğününde Gıda Zehirlenmesi Şüphesi

Yalova’da sünnet düğününde ikram edilen tavuklu pilav sonrası 100 kişi hastaneye başvurdu.