Estetik operasyonda “diş hekimi” skandalı: Bakanlık harekete geçti

İstanbul Şişli’de Meme Dolgusu Yaptıran Hayriye Civil: “Hayatımın Şokunu Yaşadım”

İstanbul Şişli’de bir klinikte meme dolgusu yaptıran 42 yaşındaki Hayriye Civil hayatının şokunu yaşadı. Göğüslerini kaybeden genç kadın, “Bir hafta içerisinde dolgu yerinde kızarıklık oluştu, tekrardan kliniğe gittim. Bunun geçici olacağına ve normal bir süreç olduğunu söylediler.” dedi.

Hande Erdem tarafından Sabah gazetesine verilen bilgiye göre, 42 yaşındaki Hayriye Civil estetik görünüm amacıyla meme dolgusu yaptırmak istedi. İstanbul Şişli’deki özel bir kliniğe başvuran Civil, kabusu yaşadı. Yapılan yanlış işlemler sonucu 2 göğsünü kaybeden Civil, işlemi yapan kişinin estetik cerrah olmadığını iddia etti.

“Bir Hafta Boyunca Hastanede Yattım”

Göğüslerini kaybeden genç kadın, “Estetik görünüm açısından meme dolgusu yaptırmak için Şişli’de bulunan özel bir kliniğe başvurdum. Her iki memeye de dolgu yaptırdım. Bir hafta içerisinde dolgu yerinde kızarıklık oluştu, tekrardan kliniğe gittim. Bunun geçici olacağına ve normal bir süreç olduğunu söylediler” şeklinde konuştu.

“Klinikte Çok Fazla Estetik Mağduru Var”

Bu durumu yaşarken defalarca kliniğe mesajlar attığını belirten Civil, kliniğin cevap vermediğini ve çaresiz kaldığını dile getirdi. Civil, “Gerekli yerlere şikayetlerimi yaptım ve yapmaya devam ediyorum. Çok üzgünüm, bu tarz işletmelerin denetlenmesini istiyorum. Ben bunları yaşarken bu işletmenin aktif bir çalışma içerisinde olmasını istemiyorum. Bu klinikte çok fazla estetik mağduru var, ilgili kişilerin duruma el atmasını rica ediyorum. Benim canım yandı, başkalarının yanmasın” şeklinde konuştu.

Sağlık Bakanlığı harekete geçti ve söz konusu klinik hakkında inceleme başlatıldı.

Related Posts

Kahveye protein tozu atıp içiyorlar! Jet hızıyla yayıldı: ‘İlk sinyali böbrek ve kalpte verir’

Protein tozunun ne kadar doğru kullanıldığı hâlâ tartışma konusuyken, sade kahveyle karıştırılarak hazırlanan ‘Proffee’ akımı tüm dünyada hızla yayıldı. Sosyal medyada farklı tariflerle paylaşım rekorları kıran bu trend, özellikle sabah aç karnına tüketilmesiyle dikkat çekiyor. Ancak uzmanlar, bu popüler içeceğin sanıldığı kadar masum olmadığını söylüyor.

Böbrek sağlığında ulusal seferberlik

Ülkemizde yaklaşık 9 milyon kronik böbrek hastası bulunurken, her 6-7 erişkinden birinde hastalık görülüyor.

Otizm Tanısı Nasıl Konur?

Otizm tanısı nasıl konur? Uzmanlar, genetik testlerin otizmi net göstermediğini sadece otizm riskini ortaya koyacağını öne sürdü. 

Uzmanından polen uyarısı: Belli saatlerde dışarı çıkmayın, pencere açmayın

Uzmanından polen uyarısı: Belli saatlerde dışarı çıkmayın, pencere açmayın

Uzmanından kritik uyarı: ‘Kurban eti 24 saat dinlendirildikten sonra tüketilmeli’

Kurban Bayramı’na sayılı günler kalırken; sağlıklı bir bayram geçirmek için bazı önlemlerin alınması önem taşıyor. Dahiliye Uzmanı Dr. Erdal Gündoğan, etin en az 24 saat dinlendirildikten sonra tüketilmesini tavsiye etti. Taze et tüketiminin karın ağrısı, reflü atakları, gaz, karında şişlik ve hazımsızlık gibi sindirim sorunlarına yol açabileceği uyarısında bulunan Dr. Gündoğan, “Uzun süre ve fazla et tüketimi, uzun dönemde kolesterol yükselmesine, gut ataklarına, karaciğer ve böbrek rahatsızlıklarına neden olabilir” dedi. Bayram süresince fazla miktarda ve geç saatlere kadar yemek tüketilmemesi gerektiğini belirten Dr. Gündoğan, gün içerisinde yürüyüş gibi hafif egzersizler yapılmasını tavsiye etti.

İlk naklin üzerinden 33 yıl geçti

33 yıl önce dünyada ilk kez aynı canlı donörden kısmi karaciğer ve böbrek nakli gerçekleştirildi.