5 ilde siber dolandırıcılık operasyonu: 6 tutuklama

Siber Dolandırıcılık Operasyonu: 6 Şüpheli Tutuklandı

Yalova merkezli 5 ilde gerçekleştirilen siber dolandırıcılık operasyonunda, 6 şüpheli tutuklandı.

Polis ekiplerinin yürüttüğü çalışmaya göre, sosyal medya platformları aracılığıyla yüksek kazanç vaadiyle insanları kandırıp sahte uygulamalar kullanarak dolandırdıkları iddia edilen şüpheliler hakkında operasyon düzenlendi. Ekipler, teknik ve fiziki takip yöntemlerini kullanarak belirledikleri 6 şüphelinin adreslerine baskın düzenledi. Operasyon kapsamında Ankara, Sakarya, Mersin ve Afyon’daki adreslere eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirildi ve 6 şüpheli yakalandı.

Gözaltına alınan şahısların emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildiği belirtildi. Mahkemeye çıkarılan F.M.K., B.Ç., Ü.K., A.A., T.A. ve C.Ö. isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Related Posts

Cenazeyi bırakıp mezarlıkta kavgaya tutuştular

İstanbul Silivri’de bir mezarlıkta düzenlenen cenaze töreni sırasında iki grup arasında çıkan kavga, gündeme damga vurdu.

AVM tuvaletinde skandal: Gizli çekim yaptı

Bolu’da bulunan bir AVM’de kadınlar tuvaletinde cep telefonuyla gizlice görüntü almaya çalıştığı iddia edilen 40 yaşındaki şahıs, gözaltına alındı.

GAZAP ve HAYALET Bombaları IDEF 2025’te Tanıtıldı

MSB AR-GE Merkezi, yeni uçak bombalarını IDEF 2025’te sergiledi. GAZAP, 3 kat güçlü bir mühimmat.

Netanyahu, hükümet dağılmasın diye Gazze’yi ilhak edecek

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun, istifa tehdidinde bulunan aşırı sağcı Maliye Bakanı Bezalel Smotrich’i hükümette tutmak için güvenlik kabinesine “Gazze’nin bazı bölgelerini ilhak etmeyi öngören bir plan” sunduğu öne sürüldü.

Gediz Elektrik’e tepki büyüyor: Trafoyu buzla soğuttular

İzmir’de Gdz Elektrik ekipleri, ısınan trafoyu buzla soğutmaya çalıştı. Vatandaşlar isyan etti. Elektrik kesintileri yangınlarla birleşti, gözler Gediz Elektrik’in ihmallerine çevrildi.

CHP’li Emir’den orman yangınlarıyla ilgili soru önergesi: İhmaller zinciri araştırılmalı, şeffaflık sağlanmalı

CHP’li Emir’den orman yangınlarıyla ilgili soru önergesi: İhmaller zinciri araştırılmalı, şeffaflık sağlanmalı