Diyanet’e pankartlı protesto: “Pedofiliye geçit yok!

Boğaziçi Üniversitesi İslam Araştırmaları Kulübü Etkinliğinde Nureddin Yıldız Protesto Edildi

Boğaziçi Üniversitesi İslam Araştırmaları Kulübü (BİSAK)’nın düzenlediği etkinlik, kadına yönelik şiddeti ve pedofiliyi meşrulaştıran açıklamalarıyla tanınan Nureddin Yıldız’ı protesto etmek amacıyla 97 kişinin gözaltına alınmasına neden oldu.

Ankara’da, gözaltılara tepki gösteren bir grup öğrenci, Diyanet İşleri Başkanlığı’na “Pedofiliye Geçit Yok! Her yer BOÜN, her yer direniş” yazılı pankart asarak protestoda bulundu.

Related Posts

Erdoğan: ‘Terörsüz Türkiye’de yeni bir safhaya geçmiş bulunmaktayız

Erdoğan, “Bölücü örgütün ‘kendini fesih ve silahları teslim’ kararı aldığını açıklamasıyla, ‘Terörsüz Türkiye’ çabalarımızda yeni bir safhaya geçmiş bulunmaktayız” dedi.

Samsun’un iki ilçesine uyuşturucu operasyonu: 3 kişi yakalandı

Samsun’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi yakalandı. Operasyonda, 140 gram sentetik uyuşturucu ile 14 bin 408 sentetik ecza hapı ele geçirildi.

Mayısın ortasında lapa lapa kar yağdı

Erzurum’a ilkbahar mevsiminin son ayı olan mayısta lapa lapa kar yağdı.

Yeni anketten çarpıcı sonuçlar: PKK’nın feshi Erdoğan’a oy getirdi mi?

Yeni açılım sürecine ilişkin yapılan ankette, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçileceğine inananların oranı yüzde 39 olurken, buna inanmayanların oranı yüzde 45 olarak kaydedildi.

TBMM’de gerginlik: Dem Partili vekilin sözlerine Turhan Çömez’den sert yanıt

TBMM Genel Kurulu’nda DEM Partili Gülistan Koçyiğit ile İYİ Partili Turhan Çömez arasında tartışma çıktı. DEM Partili Koçyiğit’in “ “Barışı savunmanın suç olduğu ülke Türkiye” ifadeleri üzerine İYİ Partili Çömez, “Terörün karşısında duracağız. Durmaya da devam edeceğiz” dedi.

İsrail ve ABD arasında benzeri görülmemiş gerginlik: Netanyahu’ndan ‘ABD’den kopuyoruz’ mesajı

Netanyahu, İsrail’in yıllık 4 milyar dolarlık ABD askeri yardımına olan bağımlılığını sona erdirme çağrısı yaptı. Washington’la ilişkilerin gerildiği bir dönemde gelen bu açıklama, Kudüs’ün stratejik rotasını değiştirmeye hazırlandığı mesajı olarak yorumlandı.