MHP’den 5 gün sonra Türkeş’in kızına cevap

Alparslan Türkeş’in Anısına Ziyaret

İYİ Parti Türk Dünyası ve Yurt Dışı Teşkilatlanma Başkanı Ayyüce Türkeş Taş, 3 Mayıs Türkçüler Günü’nde MHP’nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret etti. Kabrin etrafını saran Ülkü Ocaklı bir grup, Türkeş’in kızının şoförünü ve korumasını darbetmişti.

5 gün sonra saldırıya ilişkin açıklama yapan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Alparslan Türkeş’in adı ve hatırasının siyasi istismara yol vermeyeceklerini vurguladı. Büyükataman, Türkeş’in fikirlerinin, mücadelesinin ve emanetinin MHP’nin temelini oluşturduğunu belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında bulunan Türk milliyetçilerinin Alparslan Türkeş’in mirasına sahip çıktığını vurgulayan Büyükataman, Türk milliyetçilerinin, MHP’ye saldıran ve Türkeş ismini istismar edenlere izin vermeyeceklerini belirtti. İP Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ve partisinin Türk milliyetçiliğine ihanet ettiğini savunanlara karşı MHP’nin Alparslan Türkeş’in emanetlerini korumaya devam edeceğinin altını çizdi.

Büyükataman, Türk milliyetçilerinin riyakarlığa ve istismara geçit vermeyeceğini vurgulayarak, MHP’nin Alparslan Türkeş’in mirasını sonsuza dek koruyacağını belirtti.

Related Posts

‘Selçuk Tengioğlu’ hesabı açmış: Özgür Özel’i tehdit eden bir kişi gözaltına alındı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yumruklu saldırıda bulunan Selçuk Tengioğlu adına sosyal medya hesabı açıp, Özgür Özel’i tehdit ettiği tespit edilen bir kişi gözaltına alındı.

Trump, Basra Körfezi’ne “Arap Körfezi” diyecek

Trump, Basra Körfezi’ne “Arap Körfezi” diyecek

Pakistan açıkladı: Hindistan’a ait 3 savaş uçağı ve bir drone düşürüldü

Pakistan Federal Enformasyon ve Yayıncılık, Ulusal Miras ve Kültür Bakanı Attaullah Tarar, Hindistan ordusuna ait 3 savaş uçağı ve bir dronun düşürüldüğünü bildirdi.

AB, 2027 yılı sonuna kadar Rusya’dan gaz ithalatını durdurmayı hedefliyor

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Rusya’dan doğalgaz ve sıvılaştırılmış doğalgaz alımını 2027 yılı sonuna kadar kademeli olarak sona erdirmeye yönelik bir yol haritası hazırladı.

Bursa’da balkondan düşen 6 yaşındaki çocuk yaralandı

Bursa’da 3 katlı apartmanın 1’inci katındaki balkondan düşen 6 yaşındaki çocuk yaralandı.

Erdoğan, yandaşlara ‘ödül’ dağıttı: Yeni Akit’e yılın haber sitesi ödülü!

10. Anadolu Medya Ödülleri sahiplerini buldu. AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden verilen ödülleri alan isimlerin Erdoğan’ın uçağına sık sık binen gazeteciler olması ve jüri üyelerinin iktidara yakın isimler olması dikkat çekti. Programda Yeni Akit gazetesine yılın internet haber sitesi ödülü verilirken, yılın muhabiri de CNN TÜRK özel haberler şefi Fulya Öztürk oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir