Düzce’de, babasının park etmeye çalıştığı otomobilin altında kalan 1,5 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi.
Eşi A.A. ve 1,5 yaşındaki çocukları K.A.A. ile dün akşam saatlerinde alışveriş yaptıktan sonra aracıyla Karacahacı Musa Mahallesi’ndeki evlerinin bulunduğu siteye gelen E.A, çocuğu ve eşi indikten sonra otomobili park etmek için hareket etti.
Bu sırada K.A.A, otomobilin altında kaldı. Durumu fark eden çift, çocuğu bulunduğu yerden alarak 112 Acil Çağrı Merkezini aradı.
Bölgeye gelen sağlık ekibince ilk müdahalesi yapılan, ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan çocuk kurtarılamadı.
Polis tarafından ifadesi alınan baba serbest bırakıldı.
Öte yandan, çocuğun cenazesi, Karacahacı Musa Mahallesi’ndeki camide kılınan namazın ardından aile kabristanlığında defnedildi.
More Stories
Trump, Mehmet Öz’ün kardeşini bakan yardımcılığına aday gösterdi
SDG’nin Suriye yönetimine entegrasyonu: DEM Parti ve AKP nasıl karşıladı?
Halk TV’de Rasim Ozan Kütahyalı Krizi: İsmail Küçükkaya’dan Kanaldan Ayrılan Kayda Geçsin Ekibine Sert Sözler