Bursa’da Kavga Ayırmaya Çalışan Güvenlik Görevlisi Bıçakla Yaralandı

BURSA’da iki grup arasında çıkan kavgayı ayırmak isteyen güvenlik görevlisi Mücahit Tilci (46), bir kadın tarafından döner bıçağıyla yaralandı.

Olay, saat 17.00 sıralarında Anadolu Mahallesi’nde meydana geldi. Millet Bahçesi’nde kavga eden iki grubu ayırmaya çalışan güvenlik görevlisi Mücahit Tilci, kimliği henüz tespit edilemeyen bir kadın tarafından bacağından döner bıçağıyla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Tilci, Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis, olay yerinden kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Haber-Kamera: Barış YILMAZ-Muhammet Hüseyin SEZGİN/ BURSA

Related Posts

MHP’den 5 gün sonra Türkeş’in kızına cevap

Alparslan Türkeş’in kızı Ayyüce Türkeş’in şoförü ve korumasına 3 Mayıs Türkçüler Günü’nde Ülkü Ocaklı bir grup tarafından saldırı gerçekleşmişti. Olayla ilgili 5 gün sonra açıklama yapan MHP, hem Türkeş’in kızına hem de İYİ Parti’ye sert sözlerle yüklendi.

‘Selçuk Tengioğlu’ hesabı açmış: Özgür Özel’i tehdit eden bir kişi gözaltına alındı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yumruklu saldırıda bulunan Selçuk Tengioğlu adına sosyal medya hesabı açıp, Özgür Özel’i tehdit ettiği tespit edilen bir kişi gözaltına alındı.

Trump, Basra Körfezi’ne “Arap Körfezi” diyecek

Trump, Basra Körfezi’ne “Arap Körfezi” diyecek

Pakistan açıkladı: Hindistan’a ait 3 savaş uçağı ve bir drone düşürüldü

Pakistan Federal Enformasyon ve Yayıncılık, Ulusal Miras ve Kültür Bakanı Attaullah Tarar, Hindistan ordusuna ait 3 savaş uçağı ve bir dronun düşürüldüğünü bildirdi.

AB, 2027 yılı sonuna kadar Rusya’dan gaz ithalatını durdurmayı hedefliyor

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Rusya’dan doğalgaz ve sıvılaştırılmış doğalgaz alımını 2027 yılı sonuna kadar kademeli olarak sona erdirmeye yönelik bir yol haritası hazırladı.

Bursa’da balkondan düşen 6 yaşındaki çocuk yaralandı

Bursa’da 3 katlı apartmanın 1’inci katındaki balkondan düşen 6 yaşındaki çocuk yaralandı.