İzmir Karabağlar’da Yılbaşı Panayırı’na büyük ilgi

İzmir Karabağlar’da düzenlenen yılbaşı panayırı, sahne gösterileri, DJ performansları, çocuk atölyeleri ve oyun alanları ile renklendi. Etkinlikte, İzmir Karabağlar İTO Vakfı Süleyman Taştekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan No409 Grubu sahne aldı.

No409 Grubu üyeleri Selim Çeliker, Kayra Burak Tanur, Abdullah Keleş, Enes Çakar, Eşref Ulaş Başbuğ, Begüm Oğuz ve Aheng Yağız, ilk kez büyük bir sahnede performans sergilemenin heyecanını yaşadı. Gençlerin performansları büyük beğeni toplarken, Başkan Helil Kınay’a teşekkür ettiler.

Başkan Kınay’dan tebrik

Konser sonrası gençleri tebrik eden Başkan Helil Kınay, Karabağlar’da gençlerin yeteneklerini sergilemeleri için destek olmaya devam edeceklerini belirtti. Kınay, gençlerin başarılı performanslarıyla gurur duyduğunu dile getirerek, “Onların yanındayız ve destekçileri olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yılbaşı Panayırı etkinlikleri kapsamında bugün 28 Aralık Cumartesi günü saat 20.00’de DJ Emre Geh’in “2025’in Ritmi” performansı gerçekleştirilecek.

Yarın ise 29 Aralık Pazar günü saat 20.00’de Cihan Önder’in yönetiminde “Yeni Yıl Konseri” düzenlenecek.

Related Posts

Bozüyük’te Voleybol Turnuvası Finali

Yeşilkent Kumral Abdal Kız Kur’an Kursu’nda final heyecanı, dostluk ve centilmenlik ön plandaydı.

Lisa Cook İstifa Çağrılarına Yanıt Verdi

Fed Üyesi Lisa Cook, mortgage dolandırıcılığı iddialarına istifa etmeyeceğini açıkladı.

Barış Alper kadro dışı mı bırakıldı? Galatasaray’dan resmi açıklama geldi

Barış Alper Yılmaz’ın kadro dışı kaldığı iddialarının ardından Galatasaray’dan resmi açıklama yapıldı.

Fenerbahçe’den Alvarez’e, Tacolu tanıtım

Fenerbahçe yeni transferi Edson Alvarez transferini oyuncunun Meksika Tacosu yediği görüntülerle açıkladı.

İsrail saldırısında öleceğini sandı: “Kabusta gibiyiz, sesimizi duyan yok”

İsrail’in, Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırıda enkaz altından yaralı halde çıkarılan ve tedavi altına alınan 23 yaşındaki Seca Talal Hamed, Gazze’de bir kabusta yaşadıklarını ve dünyaya yaptıkları çağrılara karşılık bulamadıklarını belirtti.

New York’ta tur otobüsü devrildi: 5 kişi öldü

ABD’nin New York eyaletindeki bir otoyolda tur otobüsünün devrilmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti.